Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Turun yritysten Tehosivut


Elementari Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 3217777-5

Osoite: Ellipsipolku 5,

02210 Espoo

Sähköposti: if.iratnemeleofni

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Elementari Oy: 0505661043

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Instagram
 

Elementtiasennus

Tiimillämme on laaja kokemus erilaisten betonielementtien asennuksesta. Tunnemme hyvin elementtiasennuksen kokonaisprosessin. Itse rakenteiden asennus betonielementeistä sisältää monia eri vaiheita, jotka edellyttävät ammattimaista suunnittelua ja suunnitelmien seurantaa. Emme myöskään unohda kaikkien tarvittavien laatustandardien ja työturvapiteiden noudattamista asennustöiden aikana. Olemme alan ammattilaisia ??ja ymmärrämme, kuinka tärkeä runkovaihe on rakennushankkeissa. Työskennellessä meidän kanssamme, voitte olla varmoja suoritetun työn laadusta ja työmaan turvallisuudesta. Yrityksemme kantaa vastuunsa koko asennusprosessin alusta sen vastaanottoon asti.

Betonityöt

Koko tiimillämme on riittävä kokemus betonintyöstä. Meiltä löytyy osaamista betonin valinnasta sen laadun ja sen ominaisuuksien mukaan riippuen kohteen rakenteen tyypistä. Betonointiprosessi on varsin tärkeä prosessi teräsbetonirakenteiden rakentamisessa. Betonointi alkaa meille laskelmilla ja oikean betonin valinnalla. Olemme valmiita suunnittelemaan koko betonointiprosessin asiakkaillemme tai suorittamaan koko työprosessin heidän suunnitelmiensa mukaisesti.

Perustukset


Perustukset ovat koko rakenteen pohja, tämä rakennusvaihe vaatii korkeaa ammattitaitoa ja yksittäisten vaiheiden noudattamista, jotka on otettava huomioon rakentamisen aikana. Ennen rakentamisen aloittamista tutustumme kaikkiin urakan suunnitelmiin. Rakennussuunnitelmien lisäksi tutkimme LVIS- ja Arkkitehti-suunnitelmat riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme ottaa huomioon kaikki tarvittavat perustuksien varaukset ja muutokset, jotta myöhemmät rakennusvaiheet voidaan suorittaa virheettömästi. Tiimimme poikkeuksellinen lähestymistapa työskentelyyn vähentää suunnitteluvirheiden riskiä tulevaisuudessa ja säästää asiakkaan budjettia. Työskentelemällä kanssamme asiakas voi olla varma kaikkien töiden laadusta, sillä rakennuspalvelujen lisäksi olemme aktiivisesti mukana projektissa koko sopimuksen ajan.

Pysäköinnin rakentaminen

Pysäköintialueen rakentaminen tarkoittaa usein suurta työmäärää, koska pienen pinta-alueen pysäköintipaikat ovat melko harvinaisia. Tällaista työtä varten yrityksellämme on erilliset tiimit, jotka keskittyvät juuri tällaiseen rakentamiseen. Pysäköintialueen rakentamisen päätehtävänä on varmistaa, että sen rakenne toimii oikein. Tämän tyyppinen rakenne kantaa jatkuvasti raskasta kuormaa, ja sen on kestettävä erilaisia ??sääolosuhteita. Tämän perusteella tutkimme huolellisesti kaikki suunnitelmat voidaksemme toteuttaa projektin rakentamisen tarkasti tulevaisuudessa.

Raudoitus


Raudoitus on toinen yrityksemme tarjoamista palveluista. Olemme alan ammattilaisia ??ja tunnemme kaikki raudoitustyön yksityiskohdat. Tiimimme osaa tulkita hyvin monimutkaisiakin suunnittelupiirustuksia ja suorittaa sille annetut tehtävät sen mukaisesti. Ennen työn aloittamista tiimimme suorittaa yksityiskohtaisen analyysin kaikista suunnitelmista, miten kunkin rakenteen pitäisi toimia. Työskentelemällä kanssamme laadun ja tarkkuuden lisäksi voit olla varma kaiken työn oikeellisuudesta.

Väestönsuoja

Pommisuojat ovat kiinteitä rakenteita monissa rakennushankkeissa. Pommisuojan rakentaminen on melko tärkeä vaihe jokaisella työmaalla. Yrityksemme on hyvin tietoinen kaikista standardeista, joita on noudatettava pommisuojan rakentamisessa. Rakennamme pommisuojan suunnitelmien mukaisesti ja suoritamme kaikki tarvittavat tarkastukset teidän puolesta.

Konsulttipalvelut

Tarjoamme vahvalla ammattikokemuksella runko- ja betonitöihin liittyviä asiantuntija- ja konsulttipalveluita rakennusliikkeille, taloyhtiöille ja kiinteistönvälitysyrityksille uudisrakkennus- ja korjaushankkeisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. rakennusvalvonta sekä projektinjohto.
Työskentelemme pääasiassa tuntikohtaisesti, mutta jokainen projekti käsitellään yksilöllisesti. Työn laajuudesta riippuen voimme tarjota myös kiinteän hinnan.